Burak Yilmaz Lille - Burak Yilmaz est un Dogue | Lille LOSC - Yeni transfer burak yılmaz, 64.. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin.

Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok.

Avant Lille-Lyon - Burak Yilmaz, ce "roi" qui fait tant de ...
Avant Lille-Lyon - Burak Yilmaz, ce "roi" qui fait tant de ... from i.eurosport.com
Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek.

Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle.

Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya.

Ligue 1 : nouvel attaquant de Lille, Burak Yilmaz veut ...
Ligue 1 : nouvel attaquant de Lille, Burak Yilmaz veut ... from medias.lequipe.fr
Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek.

Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu.

Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı.

Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek.

LOSC sign Turkish hitman Burak Yilmaz
LOSC sign Turkish hitman Burak Yilmaz from www.ligue1.com
Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı.

Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek.

Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en.

Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı burak yilmaz. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı.